Scroll to top
el en

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες από τη Semitron

Η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας Semitron δημιουργεί ένα πρωτοποριακό tech hub στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την αναπτυσσόμενη αγορά Electronic Manufacturing και Engineering Services

Η συνεχής εξέλιξη της Semitron και η δυναμική της ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, βασίζεται στην απρόσκοπτη διερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στους τομείς της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Μια από τις νέες δυνατότητες που διαμορφώνονται στο παγκόσμιο βιομηχανικό περιβάλλον και δίνουν τη δυνατότητα σε περιφερειακές αλλά καινοτόμες εταιρείες να αναδειχθούν, είναι αυτός του Electronic Manufacturing Services (EMS).

Η αναπόφευκτη ψηφιοποίηση των πάντων έχει δημιουργήσει την ανάγκη για ευέλικτους, απόλυτα εξειδικευμένους και ιδιαίτερα αξιόπιστους περιφερειακούς κατασκευαστές στους κόλπους της διεθνούς βιομηχανίας. Ταυτόχρονα, η αυξανόμενη ζήτηση για καταναλωτικά ηλεκτρονικά και καινοτόμες τεχνολογίες επιτρέπει στις εταιρείες EMS να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ως εξωτερικοί συνεργάτες μεγάλων βιομηχανιών. Οι υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών μάλιστα, στις οποίες ειδικεύεται η Semitron, αυξάνονται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, με ρυθμό 7,5% κατά μέσο όρο.

Παρακολουθώντας στενά τις νέες αυτές εξελίξεις στο παγκόσμιο βιομηχανικό περιβάλλον, η Semitron έχει δημιουργήσει ειδικά τμήματα Electronic Manufacturing Engineering και Software/Hardware Engineering, αξιοποιώντας το κορυφαίο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό της χώρας. Με κέντρο το καινοτόμο τμήμα έρευνας και εξέλιξης που διαθέτει, στοχεύει στην προσέλκυση των καλύτερων προγραμματιστών και μηχανολόγων και στη εδραίωσή της ως διεθνή κόμβο τεχνολογίας.

Τα πλεονεκτήματα της Semitron έναντι του διεθνούς ανταγωνισμού στους παραπάνω τομείς είναι πολλαπλά. Η ελληνική εταιρεία έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή ψηφιακών συσκευών, κάθετη οργάνωση, απόλυτη εξειδίκευση και λειτουργεί σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα.

Εφαρμόζοντας το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015, η Semitron έχει επιτύχει εντυπωσιακά ποσοστά ικανοποίησης πελατών που φτάνουν στο 99,2% και απαράμιλλη ακρίβεια παράδοσης κάθε παραγγελίας που ανέρχεται στο 98,88%. Ο πολύ αυστηρός έλεγχος της αποτελεσματικότητας διαδικασιών και υπηρεσιών, της ποιότητας των πρώτων υλών και της λειτουργικότητας των τελικών προϊόντων, επιτρέπει στους πελάτες της να απολαμβάνουν μια σπάνια εμπειρία απόλυτης ικανοποίησης.

Μέσω των τμημάτων EMS και Software/Hardware Engineering η Semitron επιδιώκει τη μέγιστη δυναμική ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την προσφορά ευκαιριών σε νέους επιστήμονες να καινοτομήσουν και φυσικά την είσοδο και εδραίωση της Ελλάδας στο κάδρο της νέας ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Η Semitron Α.Ε.

Από το 1978 η αμιγώς ελληνική εταιρεία τεχνολογίας Semitron, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και εξελίσσει ψηφιακές λύσεις hardware και software. Εδραιώθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόσο με τις πλέον αξιόπιστες λύσεις χρήσης και διαχείρισης στόλων ταξί, όσο και με αυτοματισμούς ανελκυστήρων. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και πνεύμα καινοτομίας, επεκτάθηκε σε γενικής χρήσης και on demand εφαρμογές στους τομείς της τηλεματικής, του IoT και πολλών ακόμα τομέων υψηλής τεχνολογίας, με έμφαση στις λύσεις κινητικότητας.

Σήμερα η Semitron είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, διαθέτει ένα κορυφαίο τμήμα R&D για την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων software και hardware, παρουσία σε 28 χώρες στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αφρική. Έχει δημιουργήσει γραφεία σε Ιρλανδία, Αλγερία και Τουρκία, ενώ είναι μέλος διεθνών κοινοπραξιών και λειτουργεί βάσει των αυστηρότερων προτύπων ISO. Αποστολή της είναι να δημιουργεί καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα και ψηφιακές εφαρμογές, με επίκεντρο τις ανθρώπινες ανάγκες και τη βελτίωση της καθημερινής ζωής.